Valborg!

Vädret levererar! Härligt! Älskar Uppsala på Valborg. Sitter i Stadsparken med mina fina vänner och äter jordgubbar med nutella, gott ! Blir grillning senare ikväll hos Charlie. Blir mer bloggning då. Ha en bra Valborg


Segt

En seg dag har det varit, därför har jag inte bloggat idag. Imorse gick jag bara runt här hemma med inget att göra och sen runt tre stack jag för att dansa. Inte ens där gjorde jag mycket eftersom jag inte ska vara med på vårshowen. Jag satt mest bara där. Sen gick jag hem i det fina vädret och när jag kom hem, tvättade jag håret och rullade upp det. Så nu är det rakt :) suttit vid datorn har jag gjort en hel del idag. Nu ska jag sätta på nån bra film och ta fram kläder tills imorgon, då är det VALBORG wiho! Kommer va med mina fina vänner ett tag på stan, sen drar vi hem till Charlie för att grilla innan vi ska till gamllis brasan. Det blir nog bra! Hoppas bara vädret är på vår sida!


Nytt

Här är det jag köpte idag. Ett par shorts från H&M och ett par runda solglasögon från monki!


OOTD

Detta hade jag på mig denna vackra dag! Jag ber så mycket om ursäkt för dem här bilderna. Kvalitén är verkligen INTE på topp men jag orkar inte ta med en bra kamera just nu. Så det får bli dem här dåliga iphone3 bilderna. Och medan jag ändå skriver kan jag lika gärna berätta om min dag.
Vakna runt 10 av att det va ljust i mitt rum + att mamma hade tv på så jäkla högt. Men lyckades somna om en stund till. Mötte Evelina på stan och gick runt lite grann och handlade som kommer upp snart. Eftersom det var så fint väder satt vi vid ån en stund och åt glass innan vi begav oss hem. Där möttes jag av min syster, hennes kille, min bror och hans tjej. Vi åt middag, lyssna på musik och skrattade rätt mycket. Mys! Senare när alla drar hem blir det väl en film eller nåt sånt, det blir bra!


Vi satt vid Fyrisån och där omkring

<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_200294933.jpg" class="image">


Varmt

Älskat Uppsala när vädret är så här! Så underbart. Sitter nu på bussen mot stan där jag ska träffa Evelina. Äta glass vid ån och shopping är det tänkt idag. Nöjt säkert nåt inlägg där också. Njut nu i värmen. Det ska jag iaf göra!


Lika som bär

Haha jag och axel har likadana skor på oss idag!


Francais

I väntan på franskan


Englishclass


Det blev så i alla fall

Det blev dans iaf för mig ikväll. Satt och åt med alla när jag fick några sms av mina dansvänner att jag skulle gå, så jag fick skynda mig iväg i regnet med cykeln till edge. Dansade ett tag och när jag kom hem satt alla kvar vid bordet. Och jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för sängen. Kul tjej här! Nu ligger jag i sängen och tittar på bb innan jag somnar och hör hur alla där ute börjat dra sig hemåt. Upp tidigt imorgon.. Asså nej nu känner jag att jag bara skriver utan mening. Godnatt


999

Hej, idag var skolan helt ok. Förmiddan gick lite långsam men eftermiddan va kul. På hk lagade jag och Evelina falafel, tzatziki och klyftpotatis som blev gott, även om falaferna blev lite väl mjöliga.. Efter skolan gick jag och Evelina till mig och kollade kläder på hm.se. Så fina kläder! Shoppas ska det göras på lördag! Nu väntar jag, anna och mamma på min bror och några till som ska äta middag här ikväll. Juste min syster anna är nu hemma till Valborg från Paris. Har saknat henne!
Ikväll är det egentligen dans men jag får se om jag orkar. Vill inte va helt osocial och lämna alla här för att dansa men jag får se. Det var allt just nu. Jo en sak till: Kents nya skiva är grym!


Strawberry

God morgon!
Onsdag idag och det betyder sovmorgon!! Börjar 9.30 vilket är jätteskönt. Lektionerna är dock inte lika sköna. Först på schemat är kemi vilket är jättetråkigt och sen är det matteprov som jag kommer suga på. Men jag klarar mig nog ändå.
Idag har jag laddat upp för skolan genom att äta yoghurt med jordgubbar, så gott. Och har även insett att min otroligt saknade syster kommer hem över Valborg idag! Åh vad jag har saknat henne!!


Somebody that I used to know

Blev nästan klar med alla läxor. Nu är det bara svenskan (som jag för övrigt inte förstår nåt av) och kemin som jag glömde i skolan, tror det va allt. Matteprov imorgon direkt på morgonen så innan jag går till skolan ska jag försöka hinna med att läsa lite i matteboken. Har inte hunnit räkna allt i boken utan bara repetitionspappret men det får nog bra ändå. Hoppas jag. Just nu ligger jag i min säng och tittar på 2 1/2 men innan jag somnar. Säger god natt i förväg: god natt!


Läxor

Fick sluta en timme tidigare från skolan idag, score! Så jag är hemma för att göra alla läxor jag har så jag slipper tänka på det senare. Med det har kg gjort te och fika, plus så har jag fixat en iTunes lista med musik som jag lyssnat på nu. Mys!


True dat


Bad girls

Hemma från Trudel. Eller ja har vart det ett tag nu. Dansat och när jag kom hem duschade jag lääääänge. Tvättade håret, skrubbade mig från topp till tå osv. Otroligt behövt. Innan jag ska bege mig mot sängen har jag fixat och donat i mitt rum. Städat lite, plockat undan och fixat mitt "smyckesträd" som jag har gjort på slöjden. Hängde upp lite smycken så det inte ser så rörigt ut. Blev nöjd. Har även lagt ut klädern och sånt som jag ska ha på mig imorgon. Nu väntas how i met your mother, god kväll!


Natti natti

Har precis lagt Noah och ben. Ben va svårare att få i sängs, han bara sprang omkring i hela huset och vägra sova. Noah slockna direkt. Själv måste jag vänta med att sova eftersom min syster har inte sagt vart jag ska sova så jag vet inte vart allt ligger osv osv. Så jag får nöja mig med att smsa med amigos och läsa läxor, kanske lyssna på musik om mobilen inte dör. Rolig lördags kväll, jo tack jag vet.


Tv; världens bästa hjälpande barnvakt


Barnvakt

Känner att jag har varit en otroligt oaktiv bloggare senaste tiden men jag har inte hunnit blogga så mycket. Inte så mycket har hänt heller. Kommet nog inte blogga så mycket i helgen heller. Nu är jag påväg till nyby för att va barnvakt hela kvällen och imorgon ska jag dansa och plugga. Men ny liten inlägg lär dyka upp.
Igår sov Evelina hos mig vilket va mysigt. Vi åt, lekte lite med Noah och ben och titta på film. Vi somna runt 23.00 och vakna 12h senare, är fortfarande trött... Och jag kommer inte få sova så mycket imorgon. Men jag överlever väl, det gör man alltid.


Bästa 8C!

Kan man ha en bättre klass? Tror inte det. Vi kom två i T8 och vi var den bästa hejaklacken. Fyfan va vi är bra!


Sveeenskaaa


Gymnasieval

Hej!
Hemma från skolan och har varit en stund med min fina Evelina, och vi har suttit och kollat på olika skolor här i Uppsala som vi vill gå på efter 9:an. Tycker det där är svårt eftersom jag inte har en susning om hur jag ska göra. Lite stressande är det att det dessutom är lite livsavgörande vad man väljer. Eller nej kanske inte men lite iaf.
När hon gick hem gick jag och titta på tv med mamma. Vi tittar nu på rättegången i Oslo. Fyfan va läskig han är! Så obehaglig!


Home sweet home

Hemma från lägret. Känns skönt att va hemma även om det va riktigt roligt där! Det enda så va sämst va att jag inte mådde toppen. Ont i halsen, täppt näsa och huvudvärk va några saker för att nämna. Men hade kul ändå.
Idag ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt. Åååh va skönt att sova länge i MIN säng! Längtar!


Det blir ljusare igen


Pray


Så trött att jag tror jag dör!

Har inte sovit så mycket, är så trött! Har planerat våran redovisning hela morgonen och nu är det fika paus. Alla håller på att somna.


Drakudden

Sitter nu med alla på ett rum på drakudden. Är nämligen på konfa läger. Yay! Det kanske inte blir så mycket bloggning i helgen för jag vet inte hur internet är här.
Bild från idag när va på biotopia med klassen! Bästa 8C!


Daaaans


Freeeeeddoo


Repetition, repetition


Mot tunaberg i det dystra onsdagsvädret


Vad har jag på mig?!

Blir en snabb outfit bild innan jag byter om till pyjamas. Håret är rufsigt och jag tappade bort min ring idag men jag såg typ ut så här idag ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_197850621.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_197850736.jpg" class="image">


skola

jahopp, då var det skola imorgon! toppen! är inte alls sugen. kul att träffa alla men jag skulle ändå vilja att lovet va liite längre.
sörjer i min ensamhet med musik </3

Oh na na whats my name

Halloj! Är just nu i köket och tittar på när mamma och aunt silvia lagar curry och fried rice medan Rihanna spelas högt på spotify. Det luktar goooooott! Efter det tror jag vi ska ringa till USA där släkten firar påsk, bara för att säga hej! Försöker även få tag på min syster i Paris men inte svarar hon heller. Vi krigar just nu på spotify eftersom vi använder hennes account. Får se om hon svarar!


Påsk!

Glad påsk!
Idag firade vi påsk hos min syster tillsammans med en massa folk! Helt okej om du frågar mig. Fick tre påsk ägg varav en innehöll en tröja + en triss . Sen fick jag också en födelsedagspresent, 200 kr. Man tackar! Kvällen kommer spenderas framåt tv. Få se om jag sätter på nån film eller nåt. Vi får se!


Amandas place

Hade grymt kul igår med tjejerna ! Tack!


woho

nu har jag ett fungerande tangentbord igen, så nu kan jag blogga från datorn! *happy face*

Idag har jag tillbringat all min tid på mitt rum där jag har städat och lyssnat på musik på högsta volym! jag har rensat, kastat, dammat hela dan. Måste köpa lite saker, typ som små lådor till smink, pennor och skit. Men det får bli sen. Kastade även en massa smink som har gått och blivit gammalt, så det måste också köpas. Funderar även på att måla om min vägg... hmm!
nu ska jag fortsätta min kväll genom att lyssna på bra musika och sen till på nån film eller så!

R.I.P


Fatta eld

God morgon!
Sitter nu och har precis ätit frukost, och nu dricker jag te och läser fatta eld. Sjukt bra bok!


Tack!

Ännu ett inlägg, inte illa!

Ville bara säga tack för alla fina grattis idag (eller fina och fina) som jag har fått! Tack allihopa!

Tack Charlie och Ellen som har varit så saknade och fina idag! Tack för inläggen och det ni har skrivit till mig, det gjorde verkligen min dag! Älskar er som satan!


Happy birthday!

Två inlägg på typ 10minuter, det är bra emma!
Idag är det ju som sagt min födelsedag (woopwoop), fyller hela 15bast idag! Jag får alltså se på barnförbjuden film på bio och är byxmyndig... Kul! Känns kul att kunna säga att man är 15 men det är typ samma som att va 14. I alla fall har det varit en bra dag! Vakna rätt sent och satt och åt frukost med far. Sen messade Lisa mig och vi gick och hämta en kyckling i kyrkan. Slutade med att hon bjöd mig på glass och vi stod och prata i nån timme! Sen kom jag hem och då kom min syster + hennes familj och min bror hit för att äta och fika. Jag öppnade presenter och gick ett par mörkröda dr.martens, två böcker och biljetter till Kent i sommar. Naaaaaajs!! Har önskat mig ett par dr.martens läääänge nu! Så jävla glad! Pratat med min andra syster i Paris har jag även gjort och några andra släktingar. Och tackat alla på fb. Bu sitter jag och tittar på tv med bror och far min. Ska nig snart läsa! Ha en bra kväll!


Ny start!

Hej! Nu blogg här igen då... Byter blogg ofta haha! Hade devote förut men spåren krångla och mitt tangentbord funkar inte så jag har inte kunnat skriva! Bytte därför till blogg.se!
Emma heter jag, född och bor i Uppsala och är 14 år. Eller vänta shit jag är ju fan 15 nu! fyller ju är idag. Sjukt!
Haha sämst! Såhär ser jag ut i alla fall just nu, lite sen sådär! Haha


RSS 2.0