Minigolf

Godkväll alla där ute, antagligen ingen.
Idag har solen vart framme igen, YAY! Passade då på att ha shorts och linne. Idag var jag barnvakt åt Noah och Ben. Vi åkte till stan för att spela minigolf vilket var kul. Det var lääänge sen jag körde sist men det gick bra. Och jag vart glad eftersom solen var med oss hela dan. När jag kom hem tvättade jag håret, rullade upp det i "rullar". När det var tort nån timme senare plattade jag det lite. Efter det plockade jag ögonbryna, intressant eller hur? Imorgon ska jag upp tidigt för att åka iväg på dop. Lilla Freddo ska döpas. Låt hoppas att solen även kommer fram imorgon så mitt hår inte förstörs. Nu blir det film, vilken vet jag inte. Ha det!

So you think you can dance

Hejsan, idag har dagen gått snabbt. Vakna, åt frukost, duscha och sen kom min syster och hennes familj över. Usch va bruna alla va! Orättvist! Lekte lite med noah, ben och fred innan dem gick hem. Fred har blivit så stor! Nu kan han ju sitta och allt. Nutte. Efter att dem att gått tog jag mig i kragen och gick i röbo i nån timme. Kändes skönt när jag kom hem. Funderar på att göra det imorgon också innan jag drar ner på stan för at träffa Frida.
Ikväll, eller ja nu, tittar jag på mitt favoritprogram So you think you can dance som äntlingen har börjat igen. Alla är så duktiga! Nån dag ska jag bli så där bra!
 

Big bang

Halloj.
Är hemma nu. Hade det jättemysigt hos charlie igår. Vi tog oss ut till Gränby trots regnet, gick hem sen till henne där det blev film. Ryan Gosling asså jag orkar inte. Kan man va sexigare eller? Nej jag tror inte det! Iaf så idag så kom evelina över och va med oss. Vi bakade, lagade mat och spelade kort. Jag blev sur för jag sög haha. Fölorade alla gånger haha. När jag kom hem så fixade jag mat till mig själv, duschade och tog ut mitt örhänge som har suttit i alldeles för länge nu. Det tog ett bra tag men tillslut fick jag loss hänget. WIHO! Blir samma gamla vanliga ikväll, film sen sov. Imorgon kommer min syster med hennes bruna skitungar hit. Ska leka lite med dem innan dem drar iväg. Måste även öva på en text som jag ska tydligen läsa när Fred döps på lördag. En för bön. En lång förbön. Framför alla. Fan jag kommer screw this up! 

jag ogillar Sveariket just nu

Asså vad är vädrets problem? Det är juni, inte november! Jag orkar inte med att vakna och sen se att det är sämst väder ute. Vill ut!! Vilket jag nu ska haha. Ska träffa min saknade Charlie som jag inte har träffat sen sommarlovets början. Hon är säkert galet brun medans jag sitter här och surar över det svenska sommarvädret. Känner att nåt är fel om man måste ha på sig jeans, tröja, hoodie plus en jacka. Och det är sommar. BUHU! 
Tumblr_m1usnrwdzn1qf3gy5o2_500_large

Blogg.se snälla fixa appen!

Hej folket! Är så galet trött på blogg appen nu. Har försökt att blogga hela helgen utan framgång. Som sagt så hade jag en fin midsommar med mycket mat och skratt. Hade det jättetrevligt även om vi inte dansa och sjöng små grodorna. Och vädret var grymt bra. Synd att det inte varade så länge. Vädret igår och idag suger. Tråkigt! Igår satt jag och mamma i sängen hela dan och såg på film och det gjorde vi även idag, fast med min syster också. Talade lite med mina fina vänner och jag hoppas att vi ses snart. Känns som om det var ett år sen jag träffade charlie då hon har varit borta. 
Dagarna går otroligt långsamt har jag också märkt. Jag gör lixom inget. Vaknar, äter, tittar lite på tv, duchar, tala med evelina, äta igen, mer tv, mer tv, äta, ännu mer tv och sen sova. Nån annan som känner som jag? Tror nog många känner detsamma. Hde det varit bra väder hade jag åtminstonde varit ute och solat eller nåt liknadne. FY FÖR VÄDRET! Kan iaf gotta mig med att om två veckor åker moi et evelina till BARBADOS!! ÅH SÅ KUL VI KOMMER HA! Hahha evelina kommer få se den västindiska sidan av emma ;) Nej men det kommer bli kul att få träffa släkten igen och att få sola och bada. Längar. Innan det ska jag även på dop. Lilla Fred ska döpas. Oj vad jag saknar hela familjen berggren! När dem kommer hem imorgon är alla fem bruna (eller nej nu ljög jag, ben blir ALDRIG BRUN) och glada... Saknar mina små skitungar! 
Nej asså nu känner jag att jag bara svamlar, måste gör något vettigt nu. HAH som om det kommer och hända. 
När vi var på barbados sist 2010. SAKNAR!!

Glad Midsommar!

Detta inlägg skulle ha kommit upp i fredags.
Först innan jag skriver nåt så är jag otroligt trött på blogg.se appen. Den bara krånglar heeela tiden och därför har jag inte kunnat blogga. 
Idag är det iaf Midsommar! Och vädret är på topp. Hade en riktigt bra dag. Evelina var här och sov över såklart haha. Passade på att sola lite innan alla kom, innan vädret skulle börja suga igen. Hoppas ni alla hade en bra midsommar med mycket god mat, dans runt midsommarstången och mycket mer! Kram

Hejsan solen

Hej! Idag är solen äntligen här igen! Åh så som jag har saknat den. Mår bättre idag även om jag fortfarande hostar och har lite ont i halsen. Illamåendet är nästan borta, nu känns det mer som när man är riktigt skit nervös över något. Kommer dock inte på vad. Just nu sitter jag i solen och läser Cirkeln. Har inte läst så många kapitel än men kan redan nu säga att jag gillar den här boken. Lite brun har jag blivit också! Åh så jag älskar solen.


jag mår bajs

hej folket. Idag mår jag inte alls bra. Sov över hos evelina igår och hade det mysigt. Vi skippade middan (måste säga att jag inte åt nån lunch utan bara en lyxshake) och åt bara chips med dip. Mot kvällen började jag få ont i halsen men det var väl inget mer med det. Men på morgonen vaknade jag flera gånger över att jag mådde bajs och att det sved i halsen. När vi skulle äta frukost kunde jag inte det för jag mådde bara mer illa då. Åkte hem och la mig ett tag men mådde fortfarande inte bra. Mamma och pappa kom hem och vi åkte till polisen för at fixa mitt pass vilket blev jättefult. Jag skyller på att jag var sjuk. Kom hem och åt lite och mådde lite bättre. Mår fortfarande illa men jag klarar mig. Eller nej det gör jag inte jag mår bajs illa. Hoppas att efter jag har sovit ikväll att det försvinner.

rubrik

hatar rubriker -.-
Hej på er allesammans. HUr har ni det? Har det helt ok själv. Det enda sugiga med allt är vädret som suuuuger. What's up with that? Det är ju sommar, inte vår! Riktigt irriterande. Idag, eller ja snart, ska jag dra mig ner mot stan för att träffa min bebibo evelina. Ska sova hos henne och titta på Spanien-Kroatien ikväll, och äta skräp. Ska bara fixa mig lite och sen fixa diskmaskinen så är jag ute. Så det här blir ett kort inlägg. Ha det!

RixFM festival

Hade det bra på festivalen idag trots vädret. Va med underbara vänner, mötte paraplykillen och lyssna på helt ok musik. Var inte så super taggad innan men när jag väl var där va det okej. Innan idag bar jag i kyrkan, oj förvånade ni blev va? Nej, men Ellen hade sin konfirmation och efter det blev det hamburgare. Vi gick alla sen till fyrishov runt ett och stod där sen till fyra. I regnet. Fy. Vi träffa som sagt paraplykillen som tiggde paraply av oss och stod och försökte prata med oss haha. Själva festivalen satte igång och det börja med Erik Hassle. Oj så bra han va. Och jag svär nu när jag säger detta: oj va han stirra på oss. Och i slutet gav han oss salut och log. Efter Erik var det Amanda Fondell, också rätt bra. Festivalen fortsatte med de dansande och pausande Panteoz, Broken Doors och David Lindgren. Måste bara säga att Davids ena dansare va så jäääääääääävla bra! Och tillsist var det såklart mr Eric Saade himself. Bra var han och så otroligt jäkla snygg. Galet hur snygg den där människan är asså, OUFFF! Lite egotrippad är han dock. Men det kommer väl med när man är känd och snygg. I mellan artisterna körde "kören" egna framträdande och dem var nog nästan bättre än själva artisterna. En tjej va så cool jag typ dör. Och Alvaro.. Alvaro. Den snälla dansaren och backupsångaren. Åååååh jag är så kär i honom. Fick en stor kram och en bild av/med honom. En sån snäll kille. Puss på dig!
Jag tog en jäkla massa bilder men pallar inte lägga upp så om vi nöjer oss med en bild på två av mina killar så kan jag lägga upp mer imorgon när jag sitter vid dator. Låter det bra? Bra då kör vi så.


VA FAN SVERIGE

Halloj. Dagen har rullat på bra, hade tragiskt tråkigt idag innan tre och efter tre hade jag fantastiskt kul med klubben. haha klubben.. Kom hem runt nio och satte mig i sängen med datorn i knät och evelina på andra sidan luren. Fatta att ja den mest osportsligaste människan satt och tittade på em 2012? Är iaf damp på Sverige, fan så dåligt! USCH! Och vad är Isakssons problem?! Fy asså. Jag som egentligen hatar fotboll blir irriterad och sur. Har iaf bestämt med evelina att från och med nu ska vi heja på Spanien (TORRES<3) eftersom Sverige sög och åkte ut. Så vi ska bli feta insatta i det här haha. Aja ska väl hitta ån film eller nåt att se på innan jag sover. Imorgon inväntas ellens konfirmation och efter det fest på Rix FM festival. Kul kul.. Sörjer nu i min ensamhet för Sveariket. FAN OCKSÅ!

Strawberry smoothie with strawberry

Jordgubbsfreak som jag är gjorde jag en smoothie gjord av jordgubbar, frysta jordgubbar och lite banan. Till det toppade jag smoothien med vadå? Jo ännu mer jordgubbar. Fy så god den blev.
Vad händer idag då? Jo ska snart hoppa i duschen för att sen runt tre dra till kyrkan igen. Vad som händer där vet jag inte riktigt men jag antar att vi bara ska hänga som vanligt!
Igår så skulle jag ju se filmen kids för att sen berätta om den var bra. Ah den såg jag inte. Den hackade efter bara tre minuter och det orkade jag inte med. Plus att den var rätt skum. Filmen började med att en 13 åring och en 16 åring började hångla och tja det ledde till sex och sen hackade den. Kommer nog inte sen den igen. Men om man gillat sex, droger och alkohol hos unga så är det väl filmen för dig.


Till filmen


Kids

Se där andra inlägget idag.

Nu mina vänner ska jag se på film. Jag tänkte se filmen Kids som jag har läst lite om. Verkar egentligen vara rätt hemsk men jag läste någonstans att den ska va bra, så jag tänkte ge den en chans. Får skriva sen om den är värd att se eller inte.


hej

Håll i er nu, detta kan bli ett långt inlägg...
Hej igen. Jag är kass på sånt här. Verkligen jätte, jätte, jättekass. Mina vänner har tjatat och tjatat på mig och varje gång säger jag ja, jag ska. Men gör jag det? Svar: nej.
Tänkte börja lite lätt nu med att tala om vad jag har haft för mig de dagarna jag inte bloggat.
Fredag: Sist jag blogga va i fredags. Vad gjorde jag då? JAG SÅG NICKI MINAJ DET ÄR VAD JAG GJORDE! Behöver egentligen inte säga så mycket mer än att det va så obeskrivligt bra! Hade det otroligt bra med Linda och Alice och Nicki var fantastisk! Var helt ärligt lite förvånad över hur bra hon va live. Riktigt bra!

Lördag: Min systerson Ben skulle ha kalas, så jag tog hans bror Noah till mig och va lite med honom. Spelade fotboll, blev sminkad och tittade på ett program om djur var det vi hann med. Sen blev han i exalterad när han fick reda på att det var 32 grader i Bulgarien (han är där nu) så han ringde hem och ville att tiden skulle gå fortare.
Söndag: Gick till kyrkan för att tacka av prästen Thore. Och såklart för att träffa Ellen och Lisa som är hemma från Brasilien i sommar. Så otroligt saknade har de varit och det var jättekul att träffa dem igen! Gick hem sen och gjorde inte så mycket.
oj vad långt det här blev nu...
Måndag: Sista dan innan sommarlovet. Fyfan så skönt. Mindre skönt är vädret.. Var iaf i skolan och umgicks med världens bästa klass. Repade även inför avslutningen där jag spelade trummor till Pumped up kicks, gick sådär antar jag. Gick sedan hem, story of my life.
Tisdag: ÅH det efterlängtade sommarlovet är nu här! Gick upp tidigt, fixade mig och gick till skolan. Vi skulle egetnligen ha spelat på sjuornas avslutningen men vi gick över tiden och fick inte spela. Suck. Men vi fick iaf spela på vår egna avslutning vilket gick sämst. Tyckte jag iaf. Efter det var det samling och kramfest. Fick även tillbaka betygen som jag är nöjd med, förutom fysiken, FAN FÖR FYSIK! Jag och evelina gick till mig för att vänta tills klockan var elva då vi skulle gå och se Den svenska björnstammen på Fett me kärlek. Pinsamt jag vet. Vi somna nästan men pallade ändå dit. Sista gången säger jag bara. Vi var äldst, alla va sjukt små och publiken sög. Bandet var dock grymt bra! Så charmiga. Gick hem tillsammans med Evlina och somna direkt när vi la oss runt två.
Onsdag: Vakna med Evelina på min sida runt tolv, döhungrig eftersom vi inte åt nåt dagen innan. Stekte lite ägg med bacon och sen gick vi ut i det fina vädret. Vi gick och vi gick i röbo i några timmar. Otroligt skönt. Sen efter att hon gick hem mös jag bara i sängen och lyssnade på musik, inte helt fel de heller.
Och så kommer vi till idag som spenderades i kyrkan. Planen var att planera Ellens konfirmation på lördag med det slutade fem timmars sökande efter en låt och en jäkla massa garv. Vi blev nog lite galna och pshyko av att va där och leta. Haha inte kom vi fram till nåt heller. Om vi inte kör born this way- dansen som va så sjukt jävla roligt, jag dör! Ikväll ska jag för övrigt se på film och äta jordgubbar.
Detta inlägg är tillägnad till Frida Randen som tvingade mig att blogga. Hoppas du är glad :)

TAGGA

Är så jävla glad och taggad idag. fatta att jag ska se NICKI MINAJ IDAG!! Helt obeskrivligt sjukt!! Är taggad till max! Det enda som fattar nu är Alice och Linda som är på väg hit. Aaaaaaah !!!!


IMORGON SMÄLLER DET

KAN INTE FATTA ATT JAG SKA SE HENNE LIVE IMORGON!! KOMMER BLI SÅ GALET KUL!!

Grattis min fina vän!

Grattis grattis grattis till min fina vän Charlie som blir 15 år idag!!! Älskar dig snuttis!!


Åååååh

Godagens! Skolan.. 1 vecka innan skolavslutning, 1 "riktig" skoldag kvar, ååååh så jag längtat. Fasiken skönt det kommer bli med lov! Bara vädret blir bättre! Imorgon är vi lediga för det är Sveriges nationaldag (grattis Sverige!). Jag ska först hem till Charlie imorgon som fyller 15 år och är därmed byxmyndig! Efter det ska jag hem till min syster för att fira hennes son som fyller 4år på tisdag. Rolig dag helt enkelt med förhoppningsvis mycket tårta haha! Idag kom konfirmations kortet hem i brevlådan också. Fan att man måste se ut som en gås? I mean what's up with that?


212

My new obsession!

sämsta bloggaren ever haha

så kul har jag typ nu..
Känner mig verkligen som världens sämsta bloggare. Måste börja på riktigt nu känner jag! Ber om ursäkt! Fy så dålig jag är.. Okej nu kör vi! Idag gick jag i skolan, jaha okej tänker nu. Det gick väl bra fick veta betyg i bild och engelska. Bilden sög är damp på min lärare osv osv. Fick också tillbaka mitt SO prov som också gick helt ok. Är nöjd. Kan väl lika gärna tala om vad jag gjorde i helgen också.
I fredag åkte jag hem till min syster och sov över där. På lördagen åkte jag hem en snabbis, bytte om och så innan hela familjen åkte till stockholm där vi skulle ha släktträff på pappas sida. Det va väldigt nervöst eftersm sist jag träffa alla var jag typ 2. Men alla var jättetrevliga och jag hade det kul! Kommer bli kul att komma närmare släkten i Sverige. Träffar släkten i USA och på Barbados mer än dem här i Sverige. Jaha igår då? Nej då gjorde jag inte ett skit. Det var allt.
Och nu när jag kom hem insåg jag att fan jag är läxfri, jag slutar skolan om en vecka! SOMMARLOV!

RSS 2.0