Åh så varmt!

Vilken underbar dag! Vädermässigt Iaf! Skolan idag var totalt värdelös! Började tio med vårshowen som kören har gjort, fick reda på att min franska va inställt och att jag hade över 3 timmars håltimme innan SOn började. Frågade vår SOlärare om vi kanske skulle kunna få skippa lektionen eftersom vi var mindre än halvklass och vi inte ville dra runt i skolan men neeeeeeeej. Inte fick vi det! Efter ett tag så drog jag och Charlie iaf till henne och sola ett tag. Vädret är så jävla bra! Efter skolan gick jag hem och nu sitter jag mamma och pappa och tittar på All good things som verkar bra! Blir väl säkerligen en till film ikväll!


Eurovision

Ett tag sen sist! Förlåt :( har haft fullt upp! Prov, läxor, barnvakt osv osv... Och jo jag vet ska blogga om Polen som btw va helt fantastiskt! Det får nog bli i helgen när jag har tid. Nu mina damer och herrar är det dags för Eurovision och loreen! HEJA LOREEN!!


home sweet home

Är efter mycket bussresande hemma från fina polen. ush vad jag kängat tillbaka.. det kommer komma upp ett bättre inlägg med bilder osv senare, för nu måste jag plugga vidrigt mycket! kul att komma hem och komma påå att man har kemi och franska från opm två dagar.

Stena spirit

Nu sitter jag vi hamnen och väntar på att gå på båten. VILL INTE HEM


Så jävla kul


Strand

Stranden va så otroligt fin! Nästan som en film! Vi hade det super mysigt, badade fötterna i det iskalla vattnet och sen spelade vi brännboll. Mitt lag förlora haha! Bilden jag tog är inte den bästa eftersom det va mörkt men jag lägger upp mer när jag kommer hem!


Hotell Linné

Befinner mig nu på hotell Linne i Polen! Hela dan har gått snabbt. Vi kom fram till Gdansk efter arton h på båten. Vår guide mötte oss och vi åkte till gamla staden i Gdansk, hur fint som helst. Vi åt lunch och gick runt i staden i några timmar. Sen åkte vi vidare och nu är vi här! Vi ska snart dra till stranden för att mysa lite. Imorgon blir det koncentrationläger, hemskt. Kommer säkert bli nåt mer inlägg ikväll!


Nynäshamn-Gdansk

Nu är vi efter många men på färjan till gdansk. Resan började med att vi va tvungna att åka tillbaka norr eftersom färjan i Karlskrona hade krockat. Så vi får ta en annan båt över. En båt med bara män som stirrar. Ugh! Så vi kommer komma fram till Polen runt 13.00, 18 timmar på denna båt. Verkligen jättekul!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202959920.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202959920.jpg" class="image">


Polen here we come

Nu sitter vi på bussen på väg till Polen! Fan så kul vi kommer ha! Det finns wifi på bussen och på hotellet så det kommer nog komma upp nåt blogg inlägg förhoppningsvis! Gaaaaaah så kul vi ska ha!!


TAGGA POLEN!

Taggar galet mycket till imorgon!! Det ska bli så sjuuuuuukt kul! Packar det sista nu och sen blir det duschen som gäller! Asså jag kan inte beskriva hur exalterad jag är just ju! Fan så kul vi kommer ha!!!


Drummer girl

Igår så gick dagen bra. Vi hade prov, vikarie på biologin vilket va lite pinsamt eftersom jag och Evelina va tvungen att prata och skriva om kondylom... På musiken sen pratade vi betyg och jag har höjt mig!! Nu har jag B i musik vilket känns grymt! Vi spelade även, vi ska tydligen uppträda på avslutningen och då ska jag spela trummor. Vi får väl se hur det går. Idag ska jag och Charlie jobba i kyrkan och vi är lediga från skolan eftersom det är operation dagsverke. Så vi ska jobba där och sen måste jag hem och packa för vi ÅKER TILL POLEN IMORGON!! Så galet taggad!!


Backpack

Som jag har letat efter en ryggsäck! Och nu har jag äntligen hittat en!


KONFIRMATION

Nu ligger bilderna lite hullerombuller menmen. Nån dag kommer jag lägga upp en bild på vad jag fick i present.
Nu är jag alltså konfimerad. Känns bra men ändå tråkigt att inte tvingas gå upp var tredje söndag eller att träffa alla. Det va stelt i början men i slutet hade jag det faktiskt riktigt kul! Gudtjänsten i lördags var hur fin som helst. Kommer sakna alla ledare och alla konfimander. Tack till alla som gjorde gårdagen underbar!

Subjekt, predikat osv osv

I lördags konfirmerade jag med också! Men jag ska ta det i nästa inlägg då alla mina bilder är på datorn och den är avstängd just nu. Nu sitter jag iaf med svenska häftet i knät och pluggar satsdelar till musik. Prov på tisdag på nåt som jag inte har någon som helst koll på, känns bra! Äh får väl bara blunda och chansa.


"festmiddag"

har varit sämstvatt blogga den här helgen men jag skyller på att det har varit mycket med kyrkan dem senaste dagarna. Låtsas som att det här inlägget kom upp i fredags kväll, vilket var meningen egentligen.
"festen" var riktigt kul. Skrattade hela kvällen. Maten va god, tims dans va kul men lite oroande och cykelturen hem va galet skoj. Vi blev bjudna på italiensk buffé och glass buffé. Mycket skratt blev det i fredags!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421073.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421073.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421073.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421073.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421426.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421426.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421573.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421573.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421730.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3435145/images/2012/pic_202421803.jpg" class="image">


Tack för vädret

Första inlägget på ett par dar, woho! Idag gick skolan bra, det bästa var nog när vi spela kort på håltimmen och allt spåra! Haha Frida! Och whats up med vädret?! Sjukt dåligt väder hela dan! Hoppas det blir bättre imorgon. Ska ha platt hår på konfirmationen och om det regnar är allt förstört!
Ikväll är det "festmiddag" för alla i kyrkan, så dit ska jag om cirka trettio minuter. Hoppas det blir bra, ärhungrig!!


Med musik i öronen drar jag till skolan


Desperata hemmafruar

God kväll.
Genrepet gick bra, vi körde igenom det två gånger innan det var dags att dra hem. Jag cyklade hem med Lisa, Frida och Ebba och när vi nästan var hemma såg vi att det satt två änder vid vägen. Det va lite skumt eftersom det inte borde finnas änder här där jag jag bor. Det finns inget vatten utan det ligger en skola, parkering, hur och vägar där. Så vi stod ett tag där och funderade över hur dem kom dit. Vi var tvungen också att "jaga" upp den till gräset, när det kom bilar. Stackars fåglar.
Nu innan jag somnar, ska jag titta klart på Desperate housewives. Även om det har totalt spårat.


Temadag

Hej! Idag har min dag varit kul för att vara skoldag. Vi hade temadag, eftersom vi missa våran kulturtid den här terminen fick vi en heldag i slöjden! Så jag har tillbringat hela skoldagen med att såga, slipa, limma och jag har också gjort en säljpipa. Man fick mycket gjort idag. Nu ska jag cykla iväg till gamla uppsala kyrkan för att ha genrep inför konfirmationen på lördag. Kommer stanna där till åtta så jag får se om jag slänger in ett inlägg innan jag ska sova. Ha annars en bra kväll!


Bathtimeeee

Hejsan. Idag gick skolan ovanligt långsamt för att va måndag tycker jag. Tror också att jag kommer få öroninflamation eller nåt, har ont i både öron och huvud. Jag får inte bli sjuk nu känner jag när konfirmationen och Polenresan närmar sig. Därför tyckte jag att jag förtjänar ett bad när jag kom hem. Så ni kan nog gissa vart jag är nu...?


Frank Ocean

Frank Ocean... JAG ÄLSKAR DIG

Kåpor

Hola amigos! Idag var det konfa på schemat som gällde. Vi testade kåpor som vi fick ta hem, övade sånger och hade ett mini genrep. Glass party hade vi också haha. Efter konfan gick jag hem med Lisa och Frida och som vanligt stannade vi halvägs hem och pratade läääänge. Jag gick vidare hem och skulle egentligen dansa men kände att det va ingen ide. Har suttit i mitt rum den tre och bara lyssnat på muzika. Frank Ocean du är min Gud!


Shooopping

Efter att jag och mor fikade gick vi och leta konfa klänning. Tycker helt ärligt att det va riktigt dåliogt med utbud. Hittade faktiskt inte så många klänningar. Inte skor för den delen heller. Blev tillslut en klänning från JC och ett par skor från DinSko. En tröja från JC och en bandeau från BikBok blev det också.
Bandeaun pallade jag inte ta bild på men såhär såg allt ut. Tröjan är mökare än på bilden och har ett runt "hål" i bak. Sorry om det blev ett rörigt inlägg. My bad!
Klänning: JC 299:-
Skor: DinSko 299:-
Tröja: JC 299:-
Bandeau: BikBok 129:-

outfit


Forever alone på Max

Ingen bloggning igår. Var väldigt trött och orkade inte. Bloggade i onsdags men den kom tydligen inte upp, irriterande... Men jag bloggar nu :)
Idag hade jag prov i idrott. Det va inte svårt, gick rätt snabbt. Innan vi hade prover fick vi höra att det va strömavbrott på domarringensskola så dem kunde inte göra lunch till oss. Vilket betyder att vi fick sluta efter provet! Wiho! Slutade redan 10.50! Åkte ner till stan med mina vänner och träffade mamma. Mamma bjöd på lunch på Max och lämnade mig där... Kul ensam på Max! Iaf så när jag va klar mötte jag mamma på nåt café där jag är nu. När vi är klara här ska leta efter konfa klänning. På kvällen sen ska jag, mamma, pappa och pappas kompis äta middag ute.


Sool


Mot skolan


Valborg i bilder


OODTD- Valborg

Så här så jag ut igår. Min valborg va toppen! Lite senare idag kommer jag lägga upp lite bilder, men jag måste plugga lite granna först! Tack till mina fina som jag va med idag! Älskar er!
linne-gina tricot, shorts-h&m, strumpbyxor-h&m, skor-dr. martins
Inte med på bild: jacka-peakperformance, solglasögon-monki

RSS 2.0